Wordt ambassadeur van onze stichting

Ambassadeurs zijn de ogen, oren en mond van de stichting. Zij kunnen in de omgeving mogelijkheden signaleren om het werk van de stichting onder de aandacht te brengen. Dit kan op een hele eenvoudige manier, zonder dat u direct aan allerlei verplichtingen vast zit.

Veel mensen willen graag hun steentje bijdragen aan het werk van onze Stichting, maar hebben weinig tijd. Daarom hebben we een lijst gemaakt met wat je voor ons kunt betekenen. Op deze manier kan je zelf aangeven hoe je ons wil ondersteunen.

Wat kunnen onze ambassadeurs doen?

  1. Mensen kennis laten nemen van de stichting. Praten over ons.
  2. Artikelen plaatsen in kranten, op websites en/of social media. De artikelen kunnen digitaal worden aangeleverd.
  3. Informatieavonden organiseren en/of promoten. Misschien ben je in gelegenheid om een Informatieavond te houden in jou bedrijf, gemeente, of andere publieke instelling. We komen graag vertellen over onze Sticting.
  4. Het werven en organiseren van schenkingen. Je kunt bijv. iets in de buurt organiseren om wat te ontvangen voor de stichting. Collecte, sponsorloop, maar ook verzamelen van oude laptops en computers.
  5. Kom met jouw eigen idee om ons stichting te ondersteunen.

Kortom, een ambassadeur is een vertegenwoordiger van de stichting, die er mede voor kan zorgen dat veel meer kinderen aan een laptop komen die ze nodig hebben voor de opleiding.

Heeft u interesse om ambassadeur te worden bij onze stichting? Neem dan vrijblijvend contact met op via de contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 + 15 =

Like onze Facebook Pagina:

Categorieën

  • Geen categorieën